Дерменджиев: Добър мач тактически, отборът се стара много


Дерменджиев: Добър мач тактически, отборът се стара много
Снимка: Официален сайт на Левски

1633 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев нямаше сериозни забележки нито към своя отбор, нито към съдиите, след нулевото равенство срещу ЦСКА.

"Добър мач, тактически седяхме много добре. Вярно, нямахме много голови ситуации, но тези 2-3, ако бяхме ги вкарали, мачът щеше да е различен. Щом не сме вкарали, значи насочването на топката не е било достатъчно правилно. Сгъстен цикъл? Защо му обръщаме толкова внимание? Имаме наша игра и я следваме. Отборите са готови за този цикъл. Имахме ситуации и през двете полувремена. Искахме победата, отборът се стара много, но това е футболът", коментира Дерменджиев след края на мача.

"Това е политиката на отбора - да играят наши кадри. Тези момчета, които показват качества, ще бъдат в отбора и ще играят. Райнов се представи добре като централен защитник, не направи фатална грешка, изигра добър мач", допълни той.

Относно съдийството специалистът отбеляза: "Трябва да оставим съдиите да свирят това, което виждат, за да са спокойни и да свирят добре". В края треньорът на "сините" коментира и скандалното видео с участието на втория капитан на тима Иван Горанов. "Това е видео отпреди четири години, да не търсим под вола теле. Тогава той дори не е бил в Левски. Той е едно сериозно момче, отдаден на футбола. Нека забравим това нещо. Всички в клуба сме зад него", заяви Дерменджиев. А участва ли Левски в заговор срещу ЦСКА - вижте отговора на треньора на "сините". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички