Малинов: Тотално надиграхме Левски, а съдията ги побутна


Малинов: Тотално надиграхме Левски, а съдията ги побутна
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1188 0

 

"Надиграхме ги тотално, не спечелихме, защото не си вкарахме положенията. Съдиите пък леко побутваха Левски, не знам какво трябва да направим, за да ни дадат дузпа. Не знам името на онзи съдия, но се питам какво да направим ние за дузпа? Не че това е основната причина да не спечелим днес". 
"Смешна засада вдигнаха там с Рейш и Тиам. 5 точки изоставане от Лудогорец са доста, ще излезем за победа срещу тях на 1000 процента и ще чакаме да направят грешка. Трудно ще стане, но ще се борим докрай". 
"Много сме добре физически, то се видя. И физически, и технически ги надиграхме днес. По всички показатели бяхме по-добри. 
За гредата: Спонтанно реших да стрелям, хубав удар се получи, малшанс, че не влезе.
За реванша срещу Ботев дали ще са готови физически: Ще бъдем перфектни".

Футболистът на ЦСКА Кристиан Малинов също отправи критики към съдийството при нулевото равенство в дербито между "червените" и Левски. Малинов смята, че главният съдия е "побутнал" техния съперник, а на същото мнение бе и главният мениджър на "армейците" Стойчо Стоилов.

"Надиграхме ги тотално, не спечелихме, защото не си вкарахме положенията. Съдиите пък леко побутваха Левски, не знам какво трябва да направим, за да ни дадат дузпа. Не знам името на онзи съдия, но се питам какво да направим ние за дузпа? Не че това е основната причина да не спечелим днес", започна Малинов.

"Смешна засада вдигнаха там с Рейш и Тиам. 5 точки изоставане от Лудогорец са доста, ще излезем за победа срещу тях на 1000 процента и ще чакаме да направят грешка. Трудно ще стане, но ще се борим докрай", добави още играчът на ЦСКА.

"Много сме добре физически, то се видя. И физически, и технически ги надиграхме днес. По всички показатели бяхме по-добри", смята той. Относно ударът в гредата, Малинов заяви: "Спонтанно реших да стрелям, хубав удар се получи, малшанс, че не влезе." 

Междувременно старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че "сините" могат да съжаляват след дербито (подробности четете тук).


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички