Любо Пенев побесня: Това е чисто клане, всеки мач едно и също (ВИДЕО)


Любо Пенев побесня: Това е чисто клане, всеки мач едно и също (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

2128 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе като бомба със закъснител след нулевото равенство в голямото дерби срещу Левски. В първите минути след мача той запази привидно спокойствие и не коментира съдийството, но впоследствие избухна на пресконференцията тъкмо срещу арбитрите в мача.

"Много неща ще говорим. Ясно е, че ще ме питате за коректността на мача. Мачът може да е такъв за главния съдия и асистент-съдията, който е на далечната линия. Затова са сложени, за да взимат точните решения – не пожелаха. Не е случайно това и сме наясно кой е печеливш от тази ситуация", започна Любо Пенев.

"Това не е основното, но е част от проблема на българския футбол дълги години. Всеки път едно и също, тук, Ботев Пловдив, Разград – непрекъснато. Така ли ще развиваме футбола. Играхме по-добре от съперника, изнесохме добър мач, но не вкарахме гол. Шест-седем добри положения, но липсваше есенцията, попаденията", добави още той.

"Какво да коментирам претенциите ни за дузпи? Вижда се на телевизията, повторение, повторение. В една от ситуацията има рикошет в двама сини футболисти и свирят засада. Какво да свирим? Има явно определени съдии за Купа, явно за Първа лига. Чисто клане, не в буквалния смисъл, но ме разбирате какво казвам. Ясно и очевадно е, не е нужно да търсим под вола теле. Мисля, че съм ясен и конкретен", заяви Пенев.

Междувременно старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че "сините" могат да съжаляват след дербито (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички