Павел Колев ще проведе днес среща с футболистите и треньорите на Левски


Павел Колев ще проведе днес среща с футболистите и треньорите на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2106 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев ще се срещне днес с треньорския щаб и футболистите на тима, съобщава "Тема спорт". Целта на тази среща е Колев да ги запознае с реалното финансово състояние на клуба. Както е известно, собственикът на "сините" е в ОАЕ заедно с притежателя на мажоритарен пакет акции на клуба Георги Тодоров. За първия се твърди, че е задържан, а тези дни Народното събрание прие закон, според който бизнесът му "Национална лотария" вече няма да функционира. Въпросният бизнес е сред основните спонсори на футболния клуб.

Според спортния вестник, към момента Левски не дължи пари на играчи, треньори и служители. Следващата дата за изплащане на заплати е след 20 февруари. Очаква се в клуба да има мерки за икономии, като първата такава ще бъде спирането на премиите. Така, в мача срещу ЦСКА на 15 февруари Левски ще играе без обещани бонуси при победа.

Колев е имал нова среща с фенове в неделя, която се е провела на стадион "Георги Аспарухов". На нея отново са се обсъждали различни кампании и форми, чрез които запалянковците да помогнат на клуба. А кога ще има яснота за бъдещето на "синия" клуб научете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички