Феновете се активизираха за мача с ЦСКА и спасяването на Левски


Феновете се активизираха за мача с ЦСКА и спасяването на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3027 0

Феновете на Левски се активизираха сериозно преди дербито с ЦСКА в efbet Лига на 15 февруари.Те са изкупили почти всички билети за сектор А, които струват по 15 лева. От "Ултрас Левски" призоваха онези от тях, които още не са си купили билет, да го направят.

"Билетите за Сектор А са пред привършване и всеки, който иска да бъде с нас на мача, има последна възможност да се сдобие със своето място, закупувайки билет или по-добре - сезонна карта за Блок 5 на стадион Георги Аспарухов!Времето за помагане е сега, подир започване на общото въстание не ще имаме нужда от ничия помощ - вратата за родолюбците ще да се затвори. Останалите и закъснелите не ще бъдат вече наши приятели...", написаха от организацията на страницата си във Фейсбук.

Според "Гонг", добре върви продажбата и на билети за сектор "Б". Тяхната цена е 10 лева. Мобилизирането на "сините" фенове не е вследствие само на това, че са около два месеца без футбол заради паузата. Нито пък зарядът на дербито с "червените".

Основната причина за това са проблемите на собственика Васил Божков, които заплашват отбора да не завърши участието си в първенството. Появиха се твърдения в пресата, че тези проблеми може да наложат продажбата на важен футболист. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички