Павел Колев разкри всичко около оставката си и обяви 2-те причини, поради които е останал в Левски


Павел Колев разкри всичко около оставката си и обяви 2-те причини, поради които е останал в Левски
Снимка: БГНЕС

1179 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри всички подробности около своята оставка в клуба, а след това обяви темата за "изчерпана". Освен това, Колев обяви 2-те причини, заради които е останал в клуба. Това се случи по време на пресконференцията, на която говориха той, Наско Сираков и Тити Папазов.

"Истината с оставката ми е следната - обявих, че възнамерявам да подам оставката си заедно с треньорския щаб. Тогава анонсирах, че я подавам, когато се смени собствеността. Крайното решение кой е изпълнителен директор е изцяло на собствениците. Тогава обясних, че изчерпах всички лостове да се опитам да разблокирам ситуацията в Левски, който остана без собственици и приходи. На Общото събрание бе избран Надзорен съвет. Аз си подадох оставката още на първото заседание на Надзорния съвет.

Заявих, че те имат правото да тръгнат по нов път и да изберат друг директор. Тогава те ме помолиха да остана до 31 декември. Аз сметнах, че е морално да го направя по две причини. Първата е, че ако съм научил нещо за това как се управлява клуб, съм го научил от Наско Сираков и имам морален ангажимент към него. Освен това, имам и морален дълг към клуба. Това е истината с моята оставка. Тя периодично се появява в медиите с въпросителна и аз трябва да я коментирам. Тази тема е изчерпана" - споделя той.

А как точно се случва всичко в Левски и какви са проектите за спасение на клуба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички