Заемът на Левски за заплатите е дошъл от... фирма на Тити Папазов


Заемът на Левски за заплатите е дошъл от... фирма на Тити Папазов
Снимка: Оф. сайт на Левски

1643 0

Тежкото финансово положение на Левски е водеща тема в клуба вече няколко месеца. "Сините" едвам успяват да изплащат задълженията си и същевременно да не оставят футболистите си без парични възнаграждения твърде дълго.

Именно по-рано през този месец стана ясно, че клубът е взел заем, за да плати заплатите на играчите си. До този момент не бе ясно откъде е дошъл заемът, като се спекулираше с различни имена. На пресконференция на Левски, в която участваха Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев, "мистерията" бе разкрита.

"На 3 август тази години лично от моята фирма дадох заем. Така бе редно. Момчетата бяха получили за последно своите възнаграждения февруари месец. Само в последните 3 години съм дал 440 хиляди лева за баскетбол. За да бъде доволен Степан Хиндлиян трябваше да обясним на цяла България откъде са парите.

Когато искаш да помагаш, го правиш без да се хвалиш. Относно лихвата - тя е минимална. Няма как да се даде заем без да има лихва. Сумата от 333 лева генерирана за тези 10 дни е върната с акт за дарение. Те се опитват да ме изкарат лихвар. Трябваше да бъда прозрачен и това ми доведе проблеми в семейството и ме скара с добър мой приятел. Той ми даде сумата месец преди това по друг повод - купуване на имот.

Глобата от 5 хиляди лева в КАТ се плаща накуп, а след това се удържа от шофьора на съответната кола. Тези неща ронят имиджа на всички, които работят в Левски. Имам бизнес отношения с господим Манолов от 4-5 години. Аз исках заем и той е от преди 45 дни. Исках заема, който дадох да бъде запазен в тайна в рамките на 10 дни, за да не се стига до напрежение, но сега бяхме изкарани лъжци и какви ли не" - разкри Тити Папазов.

Междувременно, близък до Наско Сираков разкри след колко време Левски ще има нов генерален спонсор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички