Павел Колев разкри в детайли как се случва всичко и какви са проектите за спасение


Павел Колев разкри в детайли как се случва всичко и какви са проектите за спасение
Снимка: https://levski.bg/

1316 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори на пресконференция на клуба. Той разкри, че ще има дискусии с представители на привържениците на "сините", като освен това, сподели, че ще бъде създадена страница в социалната мрежа "Facebook", в която ще се събират мнения и идеи за спасяването на клуба. 

"Предстои дискусия с представители на привържениците. Още на Общото събраните се ангажирахме те да имат представители в управлението на клуба. Затова и ще обсъдим с тях абонаментните карти, които са в различен ценови диапазон. Идеята е да видим дали сме се справили. В следващите дни ще създадем страница във "Facebook", в която да събираме мнения и идеи за спасението на Левски. Обсъдили сме тази идея с феновете. Те имат голямо желание да участват дейно поне в даването на идеи. Ще бъдат обсъдени от ръководството и да преценим кои можем да сбъднем и кои да останат за последващ период" - започна той.

След което, Колев разкри как се случва всичко в клуба в момента: "И в момента работим с Тръст "Синя България". Аз разграничавам понятията прозрачност и отчетност. Ние работим с Тръста по отчетността - виждаме какви приходи е събрал и Левски и за какво са похарчени средствата. Тя предизвиква и много въпроси. Това, което се случва в началото на всеки следващ месец, е, че аз изпращам таблица с подробности по пера откъде са дошли приходите и таблица с раходите - отново по пера. Левски е свалил завесата пред привържениците си и те са получили детайлни подробности. Това крие и рискове, тъй като има хора, които имат интерес и по една или друга причина задават такива въпроси".

Междувременно, близък до Наско Сираков разкри кога ще има нов генерален спонсор в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички