Лъчо Танев гарантира със сигурност кога Левски ще има нов генерален спонсор


Лъчо Танев гарантира със сигурност кога Левски ще има нов генерален спонсор
Снимка: Официален сайт на Левски

1517 0

Футболният агент Лъчезар Танев говори за ситуацията в Левски и разкри кога клубът ще има нов генерален спонсор. Танев е семеен приятел със собственика на "сините" - Наско Сираков, като двамата бяха партньори в мениджърската фирма "Танев, Сираков и Ко".

"До месец-два Левски ще има нов генерален спонсор. Със сигурност го казвам, въпреки че не е моя работа да го правя. Имам информация. В момента не ме учудват загубите на тима. И ЦСКА падна от Царско село през миналия сезон. Човек, който се занимава професионално с футбол и види как е сформиран по спешност отборът, не може да очаква нещо за този сезон" - започна той пред "7/8 ТВ".

"За селекцията трябва да бъда откровен. Когато един клуб няма стабилност, много трудно бих убедил да дойде някой. Ще го подведа. Не искам да звучи самохвално, но нямам възможностите и опита с играчи, които взимат по 4-5000 евро на месец. Има в Бразилия и Южна Америка, но не работя на това ниво и не мога да помогна. Паулиньо е ОК. Найджъл Роберта има качества, но съм скептичен за него. Холмар Ейолфсон също беше добър. Искам да помогна на клуба и в момента има трима-четирима, които могат да се продадат за добри пари. Единият е българин. Но реалните суми са по-различни" - сподели още Танев.

Междувременно, стана ясно, че в Левски очакват нови играчи, но в паузата за националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички