В Левски очакват нови играчи, но в паузата за националите


В Левски очакват нови играчи, но в паузата за националите
Снимка: Официален сайт на Левски

1413 0

Поне и за следващия си мач - този срещу Монтана в събота, Левски трябва да разчита на наличните си играчи. Нови попълнения ще има, но след паузата за националните отбори, която е след съботното гостуване в Монтана, информира "Меридиан мач".

Изминалите три кръга, в които "сините" спечелиха само 1 точка, са убедили ръководството, че няма да се мине без нови попълнения. Най-вече в защита, където има нужда от заместници на Ивайло Найденов и Орлин Старокин, но също и в средата на терена. Там Георги Тодоров разполага само с един типичен дефанзивен халф в лицето на Ивайло Юруков.

Най-близо до Левски е Радослав Цонев, който само трябва да оформи раздялата си с Монополи. По-трудно ще е с брат му Борислав, който призна, че има проблеми с бившия си клуб Интер (Запрешич) и води дела във ФИФА срещу тях.

Същевременно, трима от най-добрите и най-конвертируеми играчи на столичани показват ужасяващ спад във формата и играта си. Това са Станислав Иванов, Паулиньо и Найджъл Робърта. Клубът разчита на тях да правят разликата или поне да донесат свежи средства в касата. За момента те не могат да помогнат нито за едното, нито за другото. Междувременно, появи се информация, че има сериозен кандидат за Робърта (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички