Футболист на Левски разкри причината, поради която не е искал да си намали заплатата


Футболист на Левски разкри причината, поради която не е искал да си намали заплатата
Снимка: БГНЕС

2945 0

Централният защитник на втория във временното класиране на Първа лига Левски - Нуно Рейш, призна, че с удоволствие би се завърнал в родината си - Португалия. Той дори заяви, че мечтае да представя "мореплавателите" с националната фланелка. Освен това - разкри защо е отказал да си намали заплатата добровнолно при "сините".

"Разбира се, евентуално да заиграя отново в Португалия за мен винаги би било страхотно, но първо трябва да получа оферта. С удоволствие бих се завърнал, особено ако е в Спортинг Лисабон, където бях изграден като футболист. Имам договор и за следващия сезон с Левски, но никога не можеш да бъдеш сигурен. Клубът ще иска да съкрати разходите си заради ефекта от пандемията. Има информации, че намерението на клуба за следващия сезон е да изгради състав от българи и от по-млади играчи, за да свие бюджета" - започна Рейш пред "Бола Бранка".

"Имаше среща между играчите и клубното ръководство и всеки един трябваше да прецени дали да приеме предложението за намаляване на заплатата. Аз отказах. Ние все пак продължаваме да тренираме. Разбирам ситуацията, защото без мачове клубовете нямат приходи. Нормално е те да искат да съкратят разходите си. Но аз смятам, че това трябва да стане по друг начин" - коментира казуса със заплатите.

За финал Рейш призна, че винаги е мечтал (и ще продължава да го прави) за това да бъде извикан в представителния отбор на европейския шампион Португалия. Междувременно, Левски бе пренебрегнат от британското престижно издание "BBC", което заяви, че когато кажем български футбол, се сещаме за ЦСКА и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички