Павел Колев обяви какво е съхранило Левски в двойната криза, не бил той


Павел Колев обяви какво е съхранило Левски в двойната криза, не бил той
Снимка: Официален сайт на Левски

1094 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отхвърли твърденията, че ако не е бил той, клубът е нямало да просъществува по време на двойната криза. Той определи ситуацията, през която преминаха "сините" като двуглав черен лебед и посочи благодарение на какво клубът е оцелял в сложния период.

"Твърденията, че ако не съм бил аз, Левски нямаше да просъществува по време на пандемията са много далеч от истината. Това, което се случи на Левски е двоен черен лебед, двуглав черен лебед. От една страна, буквално за няколко дни собственикът и генералният спонсор на клуба изчезнаха. Просто се изпариха, което в нормална държава не може да се случи. Ние не бяхме подготвени като футболен клуб по никакъв начин. Нямаше как и да реагираме толкова бързо. За капак на това нещо дойде и коронавирусът и това постави футболния клуб в някаква абсурдна ситуация. Който каже, че е подготвен за такова нещо, ще излъже тотално", коментира Колев за телевизия "Европа".

"Клубът оцеля благодарение на това, че имаше много здрава дисциплина и много чисти отношения вътре в самата организация. Футболният клуб е един организъм. В него, когато органите функционират в синхрон и си взаимодействат пълноценно, а не се опитват да се излъжат един друг кой е по-важен, нещата се случват, дори в такава криза. Ние бяхме в кома, на изкуствено дишане, благодарение на привържениците си обаче вътре успяхме да запазим взаимоотношенията между всички центрове – треньор, спортен директор, моя милост, администрацията и футболистите", допълни той. Според слуховете в момента Левски търси помощ от чужбина. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички