Павел Колев: Явно клубовете не решават за ТВ правата и мнението им не е важно


Павел Колев: Явно клубовете не решават за ТВ правата и мнението им не е важно
Снимка: Официален сайт на Левски

1361 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изрази разочарованието си след днешната среща в БФС относно разпределението на парите за телевизионни права. На нея се оказа, че само Левски и ЦСКА не са доволни от разпределението на средствата и затова няма да бъде предприето нищо спрямо техните искания.

"Според мен беше по-редно срещата с клубовете да бъде организирана преди заседанието на Изпълкома. В публичното пространство беше изнесена информация, че освен предложението от настоящата телевизия, излъчваща мачовете, е имало и други предложения. Остава горчив вкус, че решенията не се взимат реално от клубовете и тяхното мнение явно не е важно. Имам свое мнение, но то не е толкова важно", коментира Колев на пресконференция днес.

"Нашето основно намерение е да не разочароваме Palms Bet. Клубът би трябвало да предостави достатъчно платформи на своя партньор, за да го накара да се чувства горд и значим. Надявам се да се справим с това предизвикателство въпреки трудния момент, в който се намира клубът. Ако колегите от Palms Bet са доволни, надявам се, че това ще се разчуе и ще има други желаещи да спонсорират Левски", допълни той. А ето каква сума се твърди, че компанията ще даде на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички