Павел Колев обяви дали ще подава остава и заяви: Няма опасност Левски да не играе в елита


Павел Колев обяви дали ще подава остава и заяви: Няма опасност Левски да не играе в елита
Снимка: БГНЕС

1526 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че финансовите проблеми в клуба остават, но според него няма опасност отборът да не започне новият сезон в Първа лига.

"Футболистите могат да си тръгнат по всяко време по принцип. Това, че не го правят им прави чест. Не виждам основания за притеснения, че Левски няма да стартира следващия шампионат. Би трябвало да сме част от следващия сезон. Непосредствена опасност няма. В дългосрочен план имаме да решаваме някои проблеми - най-вече в приходната част”, каза Колев.

Той коментира и появилата се информация, че може да напусне "сините". "Моята оставка не стои на дневен ред и не е общото събрание мястото, където мога да си подам оставката. Има си процедура, която да се мине. Всичко върви по реда си за подготовката на събранието. Все още не е ясно дали ще можем да го проведем това мероприятие заради мерките, които се затягат”, обясни директорът. Междувременно от клуба отново продават виртуални билети, този път за двубоя с Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички