Павел Колев бил заплашван в Левски: По времето, когато "син" служител бе жестоко пребит


Павел Колев бил заплашван в Левски: По времето, когато "син" служител бе жестоко пребит
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

4499 0

Бившият изпълнителен директор в Левски Павел Колев направи куп любопитни признания пред "Свободна Европа". Едно от тях е, че е пил заплашван, когато е опитвал да защити интересите на клуба.

Той визира част от търговската дейност, която е била обсебена от "въпросните хора". Има се предвид фенмагазина. Колев е опитал да я направи независима, за да носи приходи на клуба, а не на "определени групи".

"Бил съм заплашван тук-таме, когато съм се опитвал да защитавам интересите на клуба (бел. ред. говори за Левски). Част от търговската дейност на клуба беше обсебена от тия хора. Опитах се да я направя независима от тях, за да работи по начина, по който да носи приходи на клуба, а не на определени групи. Когато влязох, това се бе случило. Предишният собственик им я беше подарил. Ние си я взехме, което предизвика доста сериозни конфликти.

Ако си спомняте, имаше служител на Левски, който беше жестоко пребит на стадиона, демонстративно и доста тежко. И никой не знае кой го извърши, което е голяма изненада в кавички" - споделя той.

Колев визира случая с маркетинговия директор Цветан Вълчев, който бе безпощадно и жестоко пребит около дома на "сините". Вълчев бе приет в болница и дори имаше опасност за живота му, но в крайна сметка оцеля.

"Докато аз бях изпълнителен директор, Левски, не само при Васил Божков, но и при Наско Сираков беше сравнително независим и се опитваше да се оправи със средствата, с които разполагаше към този момент. При Васил Божков бяха много, а след това при Наско Сираков - никакви" - каза още Колев.

Павел Колев скандализира и с разказ за предложение за уговаряне на мачове с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички