Павел Колев скандализира: На Левски са предлагали да участва в уговорени двубои


Павел Колев скандализира: На Левски са предлагали да участва в уговорени двубои
Снимка: БГНЕС

5625 0

Бившият изпълнителен директор на Левски - Павел Колев, разказа за скандален случай около столетния клуб в близкото минало. До бившата фигура в БФС и актуален ръководител в Локомотив Пловдив още тогава е достигнал опитът да се уговарят двубои с участието на "сините". 

Целият случай се развил, докато специалистът не бил на "Герена", но ставало въпрос за идеята Левски и още един клуб да си разделят по една победа в Първа лига и за Купата на България. Възможността била продиктувана от последователните срещи между отборите и различните им цели в надпреварите. 

В студиото на "Свободна Европа" Колев е категоричен, че "сините" отхвърлили подобна възможност, но не пожела да назове за кои хора става въпрос и кой е конкретният съперник с подобни намерения. 

Разказът на Колев

Никога не са ми предлагали да уговаряме мачове. Знам, че имаше един случай - разбрах от други хора, че е воден такъв разговор. Няма да споменавам конкретни имена, защото беше отхвърлено това предложение. Става въпрос за Левски.

Клубът имаше последователни двубои с даден отбор за първенството и Купата, като са предложили на Левски “дайте да си разменим една победа”, защото клубовете имали различни приоритети. Това не се е случило. Не е трябвало аз да го решавам, но знам че не се е получило.

На мен никой не ми е предлагал и не е бил воден такъв разговор, защото хората, които са работили с мен, че няма много смисъл да се говори по темата", разказа Колев пред Генка Шикерова.

Вижте какво каза Кокала за Костов пред SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички