Левски спаси български клуб от трудна ситуация: "Сините" откликнали на молба от закъсалия тим


Левски спаси български клуб от трудна ситуация: "Сините" откликнали на молба от закъсалия тим
Снимка: Levski.bg

19686 0

Елитният Левски е направил благороден жест към втородивизионния Спортист Своге. Това се е случило в момент, в който "шоколадите" са в доста тежка ситуация и помощта е била като спасение, тъй като в противен случай е нямало къде да тренират.

Футболистите на Георги Чиликов са получили зелена светлина от "сините" да тренират на стадиона им - "Георги Аспарухов". Условията в Своге са такива, че от Спортист няма как да провеждат качествени тренировки, информират от "Блиц".

Така "шоколадите" ще тренират на "Герена" до следващия си мач от Втора лига - който ще бъде визита на Спартак Варна (в събота - 02.12). Спортист Своге е на 15-а позиция във временното подреждане с 18 точки, докато Спартак е втори с 32 пункта и мач пасив.

Благородното действие няма да попречи на Николай Костов и неговите футболисти. Те се подготвят за сблъсък срещу Локомотив Пловдив, като целта е да спрат серията от пет поредни срещи без победа в Първа лига. 

Около два дни преди срещата със "смърфовете" стана ясно, че един от най-важните футболисти на Левски е под въпрос за мача с Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички