Павел Колев: Ако ситуацията не се промени, може да се стигне до несъстоятелност


 Павел Колев: Ако ситуацията не се промени, може да се стигне до несъстоятелност
Снимка: БГНЕС

1272 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изрази надежда, че с пуснатия клип ще се поднови активно дарителската кампания. Той отрече и твърденията, че клубът не е коректен към партньорите си, като обяви какво може да доведе до несъстоятелност на клуба.

"Една от основните цели на този клип е да възобнови отново дарителската кампания, да ѝ даде нов тласък. Притеснени сме от генералното положение на клуба, иначе е нормално в дарителската кампания да има пикове и спадове. Кой знае какъв спад няма, проблемът е по-скоро в това, че възможностите на хората в момента са такива, че могат да помогнат на клуба, но това не е достатъчно, за да покрием задълженията, които се натрупаха, след като генералния ни спонсор беше изтрит от лицето на земята и нямаше на кого да разчитаме".

"Не е толкова просто да се разтрогне договор. Първо има едно уведомление, което се пуска, а след това тече срок. Не е вярно, че Левски не е коректен към партньорите си. Благодарение на дарителската кампания и продажбите на артикули ние сме коректен платец към всички наши партньори. Освен това се отчитаме всеки месец. За съжаление нямаме достатъчно средства, за да сме коректни към футболистите и служителите. Ако ситуацията в Левски не се промени, може да се стигне до несъстоятелност".

А с какво емоционално видео се обърнаха от Левски за помощ към своите фенове - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички