Има ли интерес към играчи на Левски и какво се случва с потенциалните спонсори?


Има ли интерес към играчи на Левски и какво се случва с потенциалните спонсори?
Снимка: Официален сайт на Левски

2530 0

Легендарният нападател на Левски и собственик Наско Сираков заяви, че заради пандемията от коронавирус доста потенциални рекламодатели и спонсори на Левски са се отдръпнали, но въпреки това той е убеден, че "сините" могат да излязат от тежкото положение, в което се намират.

"Всички са наясно, че ножът е опрял в кокала. Не спираме да работим по различни идеи. Странното е, че спонсори и рекламодатели, които сами ни търсиха в последно време се оказаха със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес на клуба. Призовавам феновете да положат усилия в закупуването на абонаментни карти. Разчитаме много на това перо", заяви Сираков на специалната пресконференция днес.

"Трансферният прозорец все още не е отворен на доста места. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме да можем да покрием финансовата дупка, която се отвори между февруари месец и сега. Ние забележки към футболистите и персонала нямаме. Всички проявяват разбиране. Смятам, че ще се договорим с всички футболистите, които искаме да останат в клуба.Има играчи, които могат да напуснат, но правим всичко възможно да ограничим щетите максимално".  А с какво емоционално видео се обърнаха от Левски за помощ към своите фенове - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички