Емоционалното видео, с което Левски се обърна за помощ към феновете


Емоционалното видео, с което Левски се обърна за помощ към феновете
Снимка: Официален сайт на Левски

1607 0

Президентът на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор Павел Колев дадоха специална пресконференция за състоянието на клуба, като представиха специален клип, който дава началото на нова дарителска кампания в помощ на "сините".

Наско Сираков се обърна с апел към всички българи живеещи у нас и в чужбина да подкрепят клуба в този тежък момент, като заяви, че само убединени феновете могат да върнат Левски към корените му. "Левски е Отбора на народа и това го доказаха феновете с даренията си. Унизително състояние до което е докаран любимия ни отбор е плод на лошо управление в последните 10 години. Сигурен съм, че всички заедно да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да изправи на крака този велик клуб. Врявам, че с общи усиля това ще се случи".

"Основната цел на този клип е даде нов тласък на дарителската кампания. Притеснени сме от генералното положение на клуба. Дарителската кампания е нормално да има пикове и спадове. Ако сте обърнали внимание на отчета за месец юни, част от приходите са дошли от фен магазина. По-голям ефект ще се види през юли, тъй като ще дойдат приходи от друга кампания - "Дарителите". Проблемът е, че възможностите на хората в момента са такива, че могат да помогнат на клуба, но това не е достатъчно. Всеки един договор е от огромно значение не само финансово, а и като знак, че марката Левски предизвиква интерес".

А след това и на официалната страница във Facebook се обърнаха към всеки един привърженик: Вие - българите, живеещи далече от родния дом, с вашата съпричастност към кампанията Всички за Левски можете да дадете безпрецедентен урок по единство, за да запазим любовта на поколения наши сънародници. Само обединени,всички българи по света, можем да върнем "Левски" към корените му! Помогнете му!".

Междувременно се появиха информации, че италински концерн ще съди Левски, ако не му бъде платена неустойка (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички