Наско Сираков: Левски ще го бъде и няма да има тирета, запетайки, точки и т.н.


Наско Сираков: Левски ще го бъде и няма да има тирета, запетайки, точки и т.н.
Снимка: БГНЕС

1616 0

Президентът на Левски Наско Сираков бе категоричен, че по никакъв шанс няма да допусне "разни тирета и запетайки", така отговори той на въпрос относно спекулации в част от медиите, че "сините" ще взимат лиценза на Септември.

Левски няма проблем с лиценза. Това е целенасочено - пускането на невярна информация. Дължим на Румен Чандъров някаква сума за Здравко Димитров. Феновете трябва да си сигурни, че в Левски няма да има тирета, запетайки, точки и т.н. Левски няма проблем с лиценза. Левски ще го бъде - това е 100% сигурно. Ако трябва само със собствени кадри и юноши Може да има проблем с европейския лиценз за догодина. Той може да се появи до 31 юли", заяви Сираков.

"Направена е оценка на Акционерното дружество и документите са подготвени. Имаме 3 седмици да платим този прословут данък, за акциите, който вълнува хората. Той е изклюючително малък. В понеделник или вторник този процес ще бъде завършен".

Той допълни, че акциите на Тити Папазов, които са 35% наистина са за продаване. "Акциите на Тити са още в мен. Заради болестта му не успяхме да му ги прехвърлим. Следващата седмица, ако тестовете му са отрицатели ще задействаме тази процедура. Наистина тези акции са предвидени за продаване", заяви Сираков.

А с какво емоционално видео се обърнаха от Левски за помощ към своите фенове - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички