Паулиньо не мисли за трансфер, а за следващия сезон с Левски


Паулиньо не мисли за трансфер, а за следващия сезон с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2522 0

Крилото на Левски Паулиньо показа, че няма намерение да напуска клуба. Бразилецът е един от играчите на "сините", които най-често са свързвани с изходящ трансфер, но изглежда самият той си прави планове да остане на "Герена" и през следващия сезон. Паулиньо призна още, че се радва на позитивния си личен сезон, в който изигра 36 мача и вкара 9 гола.

"Радвам се, че имах толкова добър индивидуален сезон. Успях да помогна на клуба с голове и асистенции и винаги е много важно футболистът да играе във всички мачове през сезона. Вярвам, че пандемията възпрепятства не само Левски, но и всички отбори в състезанието, главно извън терена - в психологическо отношение. На терена бяхме уверени, след като се класирахме за полуфиналите на Купата. Но дойде ударът и спря напредъка ни", заяви звездата на Левски пред "UOL Esporte".

"Трябва да продължим и да се съсредоточим върху следващия сезон. Левски ще има по-малко от месец за подготовка за следващия сезон. На 8 август клубът ще играе първи кръг от сезон 2020/21 на българското първенство. Сега ще имаме период без мачове, който ще бъде много важен за нас, за да работим върху физическата, техническата и психологическата част. Целта ми е да подобря своите показатели, за да подобря и оценката за мен през следващия сезон", допълни 27-годишното крило. А кой чуждестранен отбор готвеше чудесна оферта за него през май вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички