Папазов: Събираме 1,5 млн. лева за 48 часа и дарението на Пеевски отива за болница


Папазов: Събираме 1,5 млн. лева за 48 часа и дарението на Пеевски отива за болница

2083 0

Баскетболният треньор Константин Папазов отново коментира дарението на депутата на ДПС Делян Пеевски. Той заяви, че може да бъде пренасочено от футболния Левски към болница, ако в часовете до 24 май феновете успеят да съберат сумата от 1,5 млн. лева, която е нужна на клуба, за да може да продължи да съществува.

"Когато се случи проблемът с акциите, седнахме екипът от 8-10 човека, воден от Павел Колев, правихме някаква стратегия и на 14-ти се озъбихме след това, което се случи пред Министерски съвет. Имахме 10 дена до рождения ден, сетихме се, че на рожден ден се ходи с подарък и направихме този призив. Трябваха светкавично да бъдат събрани 1,5 млн. лева, за да може да не разтрогват играчите. Трети месец играчите не са получавали пари, обаче магията Левски и моралът ги държи там.

Отворихме дарителска сметка, апелирахме към всички и дойде това дарение. Какво можеше да направим? Да го откажем? Призовавам всички левскари. Имаме 48 часа и имаме идеалната възможност да съберем необходимия 1,5 млн. лева и тогава да отидем да говорим с господин Пеевски дали тези пари не можем да ги пратим в някоя болница. Тогава можем да имаме претенции", заяви Папазов в предаването "Тази събота" по bTV. А какво заяви относно акциите и комуникацията си с Васил Божков - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички