Левски продаде всички билети за 24 май и пусна отново пълния капацитет на "Герена"


Левски продаде всички билети за 24 май и пусна отново пълния капацитет на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

2159 0

Феновете на Левски продължават да пишат история в опита си да помогнат на любимия си клуб. "Сините" привърженици изкупиха всички билети по случай 106-годишната на клуба.

От Левски организират специално събитие, което обаче ще бъде предавано само онлайн, заради забраната за масови събирания. Това обаче не попречи да бъдат закупени над 17 800 билета, като приходите само от тях са над 235 хиляди лева. Освен това отново бе пуснат в продажба пълния капацитет на стадиона за всеки, който не е успял да си купи досега. Билетите са с цена 10 лева, като има и ВИП от 106 лева.

"ПФК „Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка, която не предполага присъствие на фенове на съоръжението. Капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни по повод рождения ден на клуба на 24 май, а всеки пропуснал да се сдобие с пропуск, може да го стори и сега.

Поради огромния интерес към виртуалното събитие „106 години Любов“, ПФК „Левски“ пуска нова партида билети за трибуните на „Герена“! Рестартът на продажбите е даден, не пропускайте да се сдобиете с парченце от „синята“ история до 19.14 часа на 24 май", написаха от клуба.

А какво обяви официално Сираков след обявяването му за бъдещ собственик на акциите вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Най-странните трансферни "суми", за които не сте и предполагали

Предвид коронакризата през този летен трансферен прозорец не очакваме космически сделки, на каквито бяхме...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама