Кокала към Костов: Ако не каже, че гони титлата, значи не е за Левски


Кокала към Костов: Ако не каже, че гони титлата, значи не е за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2116 0

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев коментира назначението на Николай Костов. Според него новият наставник на "сините" трябва задължително да спомене, че отборът ще се бори за шампионската титла. В противен случай не е дорасъл за отбор като Левски.

"Ники Костов води няколко отбора в чужбина. Мисля, че има достатъчно опит да води отбор като Левски, но ще видим какво ще покаже бъдещето. На "Герена" се работи под напрежение, с каквото той последния път не можа да се справи", заяви Кокала пред "Тема спорт".

Съветът на Кокала към новия наставник на Левски

Той сподели и дали всичко между тях двамата е изяснено след скандала през 2012 година в тунела на "Лаута". Тогава водеше Локомотив Пд и успя да отстрани Левски от Купата на България. "Да, след това разговаряхме с него и си изяснихме нещата. Не му беше приятно да отпадне от Локомотив Пловдив за купата и може би заради това бе казал онези неща. Няма значение, всичко е в миналото.

Надявам се сега да покаже по-добри неща и естествено целта пред Левски трябва да е спечелването на шампионската титла. Ако това не го спомене, означава, че не е дорасъл да води такъв отбор. Четох, че ще му бъдат поставени цели, което е нормално. Но целта е една – преследване на златните медали". Преди обявяването на Костов се спрягаше и името на Мъри Стоилов за завръщане, но това не се случи. Справка на SL показва, че при престоя си начело на Левски Стоилов е помогнал да се увеличат драстично цените на играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички