Край! Левски реши най-големия си проблем - дългът към НАП!


Край! Левски реши най-големия си проблем - дългът към НАП!
Снимка: Официална страница на ПФК Левски

7919 0

Безкрайно добра новина за Левски обявиха колегите от "Гонг" в днешния ден. Те твърдят, че "сините" вече нямат грижата за воденичния камък около шията си, а именно - огромният дълг към НАП, натрупан през годините.

Край на преговорите

Според информацията фирмата за заеми "money+", за която бе разкрито, че ще поеме задължението, вече се е разбрала изцяло с ръководството на клуба. Очаква се партньорството да бъде обявено преди началото на новия сезон в Първа лига.

Намеренията на партньора

Дружествотто ще покрие накуп главницата по дълга, която е в размер на около 6 милиона лева. Останалата част - натрупаните лихви, ще се изплащат няколко години, като ще се внасят по около милиона на 12 месеца.

Така в Левски вече няма да мислят за сериозния дълг, който беше сред най-големите им проблеми в последно време. Двете страни са преговаряли в последните 2 месеца и, за щастие, е постигнато споразумение.

Какво ще даде Левски в замяна?

Разбира се, партньорът няма да остане без нищо в ситуацията. "money+" ще вземе участие в маркетинговата дейност на "сините", ще влезе и в официалния магазин на клуба и онлайн продажбите. През новия сезон логото им може да се окаже на фланелките на първия тим. А ето кои лица купиха най-много акции по процедурата за увеличаване на капитала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички