Папазов: Наско постави много високи изисквания към Джо Диксън


Папазов: Наско постави много високи изисквания към Джо Диксън
Снимка: Lap.bg

19775 0

Баскетболният треньор Константин Папазов обясни своето виждане за това защо бизнесменът Джо Диксън не пое финансирането на Левски. Запаленият "син" фен обвини, но в добрия смисъл, мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков.

"Аз имам мое мнение и то е, че Наско Сираков постави прекалено взискателни условия, за да гарантира Левски. Може би това по някакъв начин притесни Диксън. Категорично едни от най-тежките дни на Наско са тези между стопяването на Диксън и разговорите на 2-ри юни с "Palms Bet". Те се появиха в изключително кризисен момент. Имахме нула лева", обяви Папазов пред gerena.bg.

"Беше проучен доста сериозно, няма да ви обяснявам от кои служби. Не е имало и за момент индикация за нещо фалшиво. Какво значи да се поучим, хора? Появата на Диксън в България му струва 65-70 000 евро. Сега ме срещна адвокатка, която ми каза: "Направихте катастрофална грешка, Джо Диксън беше реален. Но всеки си има мнение", продължи баскетболният наставник.

"Диксън е представител на много по-големи интереси. Отдавна големите корпорации не се показват директно. Какво и кого можем да упрекнем? Живеем в страна, в която няма присъствие на държавата в спорта. Имаме тотално безхаберие от нейна страна. Всички звънят на Бойко Борисов: дай тоя стадион, помогни с осветление.

Кажете ми, ако Джо Диксън беше отстрелян от Сираков, ако бе му казал: "Бегай оттук, бе, кой си ти?", щяха ли да се появят хора, които да кажат: "Как е възможно, това е инвеститор, а Наско се отнася арогантно?", завърши по темата бившият член на Надзорния съвет на Левски. А ето при какви условия Васил Божков няма да си търси парите от Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички