Истината: Нахлуха ли фенове на Левски при Сираков и за какво си говориха?


Истината: Нахлуха ли фенове на Левски при Сираков и за какво си говориха?
Снимка: Lap.bg

1986 0

По-рано днес се появиха информации, че група фенове на Левски от фракцията "Ултрас Левски" са се появили на стадион "Георги Аспарухов" и са нахлули в офиса на Наско Сираков, за да му търсят сметка за трудното положение, в което се намира отборът.

Малко по-късно обаче стана ясно, че не само не е имало нахлуване, но и срещата е била предварително съгласувана между двете страни. Ето какво каза представител на "Ултрас Левски" пред "Дспорт":

"Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди това, дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за състоянието на клуба, които ни вълнуват. Не отговарят на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение. Със Сираков коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от настоящето на клуба и сегашното му състояние, както и най-близкото бъдеще".

От "Ултрас Левски" допълниха, че Сираков е обяснил съвсем спокойно положението на "синия" клуб и феновете в крайна сметка са си тръгнали обнадеждени от "Герена":

"Той ни обясни, съвсем спокойно, защо са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, за да може Левски да оцелее финансово. Сираков ни каза, че ще говори по Дарик радио и там ще обясни всички наболели теми от финансовото и спортно-техническото състояние на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия любим клуб".

След проведената среща, запалянковците дори са се насочили към клубния магазин на стадиона, за да закупят някои артикули и по този начин да помогнат финансово на клуба!

Вчера пък стана ясно, че част от футболистите на Левски са взели по една заплата - кои са те и за кои месеци още им се дължат възнаграждения, четете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички