От щаба на ПАОК желаят играчите им да са пределно мотивирани за срещите с Левски


От щаба на ПАОК желаят играчите им да са пределно мотивирани за срещите с Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

1010 0

ПАОК изцяло е насочил вниманието си в подготовката за мачовете с Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, съобщава "Тема Спорт". В момента двуглавите орли се подготвят в Апелдорн, а първият мач със сините на 21 юли на стадион „Георги Аспарухов“.

Треньорът на гърците - Разван Луческу не пропуска възможност да посочи на играчите си, че трябва бързо да навлязат във форма и да се адаптират към идеите му възможно най-скоро, защото остават около 20 дни до първия двубой, написаха в Гърция.

Румънецът е насочил подготовката с мисъл за предстоящите мачове с Левски, тъй като не иска подценяване, а да се стигне до нов поход в Лигата на конференциите. През миналата година ПАОК стигна до четвъртфиналите на надпреварата, където отпадна от френския гранд Олимпик Марсилия.

До момента в тима бяха привлечени шестима нови – Куалиата, Рафа Соареш, Андре Рикардо, Доминик Котарски, Дадас и Янис Каргас, като последния е бивш играч на "сините". ПАОК изигра една проверка в Нидерландия – победа с 4:0 над Го Ахед Ийгълс, а днес се изправя срещу елитния Грьонинген. В южната ни съседка засипаха с похвали тима на Разван Луческо след първата контрола.

Вижте още: Французин и испанец ще свирят на Левски срещу ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички