Уелтън се закани на ПАОК и отсече: Шампионската титла е една от целите ни


Уелтън се закани на ПАОК и отсече: Шампионската титла е една от целите ни
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1442 0

Бразилският звезда на Левски Уелтън коментира предстоящия сезон в родната Първа лига. Той обяви очакванията си и за предстоящия сблъсък с ПАОК във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Какви са моите очаквания? Вярвам, че ще направим голям сезон, какъвто беше и предният. Ние всички работим за това. Работим твърдо, здраво и отговорно. Искаме да сме подготвени за престоящите състезания“, заяви Уелтън в началото на интервюто си за колегите от „Дарик радио“ и „Dsport“.

 „Беше невероятно. Спечелихме голям трофей. Това беше добре за мен, беше добре и за клуба. Сега трябва да продължим да работим толкова здраво, за да постигнем още успехи“, каза бразилецът за отминалия сезон.

 „Това е много труден отбор, който е добре подготвен, но пак ще кажа, че трябва да работим здраво, за да се противопоставим. Знам, че няма да ни бъде лесно. Трябва да вдигнем формата нагоре и да се представим стабилно. ПАОК е труден отбор, но ние сме Левски и винаги сме фаворит. Няма съмнения, че те са силен и труден отбор. Ще направим каквото е възможно. Ние ще се постараем да сме в максимална форма, за да продължим“, обяви Уелтън за предстоящите мачове с ПАОК в Европа.

 „Това е една от нашите цели през сезона. Продължаваме да работим яко, за да го постигнем. Всички заедно искаме да го постигнем това нещо“, отсече той по отношение на целите през новия сезон и в частност преследването на титлата  у нас.

 „Мисля, че е добър. Идва да добави още към нашия тим. Винаги е добре да има бразилци в отбора. Роналдо е добър футболист с много сериозна скорост. Той е тук, за да ни помогне“, каза на финал Уелтън по адрес на новия си сънародник на „Герена“ – Роналдо.

А ето какъв пореден солиден трансфер подготвя ПАОК.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички