ПАОК взима Балде Кейта за Левски


ПАОК взима Балде Кейта за Левски
Снимка: GettyImages

1197 0

ПАОК, който се изправи срещу Левски във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, ще се опита да привлече бившия нападател на Лацио, Интер и Монако – Балде Кейта. Сенегалецът за последно се подвизава за Каляри, но от утре ще бъде свободен агент.

Именно поради тази причина гърците ще се опитат да го привлекат под наем, както направиха с полузащитника на Парма Ясмин Куртич през миналия сезон. Това би могло да стане още преди мачовете с българския гранд, но не би било никак лесно. 

Солунският гранд ще има сериозна конкуренция, в лицето на Сампдория, Удинезе, Галатасарай и Трабзонспор, които също са хвърлили око на 27-годишния играч. Той има 137 мача за елитния Лацио, като в тях е вкарал 31 гола, асистирал е 22 пъти и е получил цели 17 жълти картона. За "монагаските" пък записва 60 срещи, в които забива 16 попадения, прави 15 асистенции и вижда  8 пъти жълтия цвят. 

Вижте какво решение взеха за гостуващите фенове на Левски и ПАОК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички