От Левски се похвалиха колко хиляди са спечелили от виртуалните билети


От Левски се похвалиха колко хиляди са спечелили от виртуалните билети
Снимка: LAP.bg

1718 0

Футболният Левски пусна съобщениет на официалния си сайт, с което се похвали колко продадени виртуални колекционерски билета е имало за приятелската среща с Гурник (Забже). Става въпрос за бройката от 825, заради което са попаднали и 8250 лева приходи в клуба.

От "сините" информираха, че такива билети ще и за следващата проверка на отбора - срещу Бохемианс (Прага), която ще се състои в петък, 21 януари, от 15:00 часа българско време. Цената и за този билет ще е 10 лева. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Левскари,

след равенството 1:1 в първата контрола за 2022 година в мача с „Гурник“ (Забже) е време за втория двубой от серията проверки по време на зимния лагер в Белек, Турция. Съперник на „сините“ е „Бохемианс“ (Прага), а двубоят е насрочен за 21 януари, петък, от 15.00 часа българско време.

„Сините“ фенове ще имат отново възможност да подкрепят тима, закупувайки си виртуален колекционерски билет, a отчетът от продажбата за първия мач сочи 825 продадени колекционерски талона или общо 8250 лв. приход в клуба.

Цената на билета за мача с „Бохемианс“ отново е 10 лв., а закупуването му гарантира както морална, така и финансова подкрепа към клуба.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн" - написаха "сините".

Преди часове пък футболист се издаде, че е четвъртото ново попълнение на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички