Батман и Робин на фона на българското знаме и емблемата на Левски: Магазин за детски бутонки посрещна Цонев и Петков (СНИМКА)


Батман и Робин на фона на българското знаме и емблемата на Левски: Магазин за детски бутонки посрещна Цонев и Петков (СНИМКА)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2679 0

Очевидно вълнението в Одеса покрай трансферите на двамата вече бивши футболисти на Левски - Борислав Цонев и Мартин Петков, в местния отбор Черноморец Одеса е голямо. Двамата бяха представени по доста любопитен начин от... детски магазин за бутонки в града.

Той създаде колаж на двамата български играчи. На преден план изпъква Цонев, а на заден - Петков. Двамата са пременени като супергерои - Борислав е Батман, докато Мартин е Робин. Зад тях е поставено българското знаме, а в средата му и емблемата на Левски.

"Освен Борислав Цонев от Левски (София), в Черноморец премина и младият нападател Мартин Петков. Пожелаваме на този тандем колкото се може повече да помогнат за любимия ни отбор" - бе краткото съобщение за двамата родни състезатели.

Черноморец Одеса не се намира в никак добро състояние в момента и мястото във временното подреждане на украинския елит далеч не се харесва на феновете. Тимът е на 13-а позиция с 14 точки от 18 мача, като по всичко изглежда, че ще участва в борбата за оцеляване.

Вероятно и това засилва вълнението около трансферите на двамата българи, тъй като очакванията към тях са сериозни. Сякаш твърде колоритни обаче са колажите, които и от клуба пускат. Припомняме, че Мартин Петков бе представен нарисуван, с главата надолу и до тигър (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички