Станимир Стоилов коментира слуховете за Филип Кръстев, Гьоко Зайков и Радослав Цонев


Станимир Стоилов коментира слуховете за Филип Кръстев, Гьоко Зайков и Радослав Цонев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4990 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след равенството с Гурник Забже, че е видял много неточности в играта на своите футболисти:

"Като за първа контрола имаше желание у футболистите, все още имаме проблеми в тактическата организация. Във фаза атака също видях неточности, допускаме и твърде елементарни грешки в подаванията, но общо взето за начало имаше старание. Трябва да се подобряваме, да контролираме и топката, и мача. Създаваме много малко голови положения, ще трябва да работим", каза той пред камерата на "Diema Sport".

"Имаше играчи, които играха цял мач, защото нямаше достатъчно хора. В тези контроли трябва да подобрим най-вече физическото си състояние, затова държа да има динамика в мача. Опитваме се да бръкнем по-дълбоко в мисленето на играчите. На моменти показваме добри неща, на моменти имаме пропуски. Част от младите играят добре, стараят се, другите изостават. Трябва да ги притискаме да играят все по-добре".

Станимир Стоилов бе попитан и дали клубът ще вземе Филип Кръстев, каквито слухове се появиха в последните дни:

"На този етап не. На мен той ми харесва, не знам дали на някой в България не му харесва, но за другото ще гадаем. Той си има Манчестър Сити за клуб, ще видим", а относно другите информации, че Гьоко Зайков и Радослав Цонев също ще напуснат отбора, той отговори така:

"При нас постоянно се спекулира. Виждате, че и двамата играха, какво повече да коментирам...", завърши Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички