От Левски разкриха кой за какво ще отговаря в новия УС на клуба


От Левски разкриха кой за какво ще отговаря в новия УС на клуба
Снимка: https://levski.bg/

1208 0

Управителният съвет (УС) на Левски съобщи бъдещите си планове за ръководене на клуба. Членовете на УС разясниха какви са функциите им в клуба и с какви задачи ще се занимават. Членовете на УС са Павел Колев, Константин Баждеков, Минко Герджиков, Ивайло Цветков и Илия Христов. На вчерашното заседание на съвета те са разпределили функциите си, а днес ги съобщиха на обществеността.

Павел Колев

"Като председател на УС ще имам задачата да свиквам заседанията. Всеки от моите колеги ще има конкретни задачи, които анонсирахме още миналата седмица", каза Колев. И добави, че ще отговаря и за комуникацията между членовете в УС.

Какво каза Колев за предстоящите трансфери на Левски - вижте тук.

Относно заема, който изплати заплатите на футболистите - четете тук.

Константин Баждеков

"Аз ще се занимавам с финансовата част, с бюджета на клуба и евентуално мога да помагам и в други направления. Смятам, че имам достатъчно опит. Мога да помагам с търсенето на спонсори, реклама", коментира Баждеков, който в миналото е работил като изпълнителен директор в клуба.

Как Баждеков смята да свие бюджета на Левски, за да спаси клуба - вижте тук.

Илия Христов

"На мен ми се падна най-трудната задача - комуникацията между клуба и привържениците. В тази връзка в момента се опитваме да структурираме един консултативен съвет, на който привържениците да имат свои представители, които да ги запознават с работата на УС и на клуба. По този начин се надяваме да се прекрати напрежението между отделните организации. Другата задача, с която съм се ангажирал, е работата с ДЮШ. Най-вече с възпитанието на децата, да знаят за кой клуб се състезават и да са верни на отбора", заяви Христов.

Ивайло Гоцев

"Смятам, че мога да помогна с контактите си в търсене на спонсори и реклама. Давам си някакъв срок - да кажем половин година, в който трябва да покажа някакви резултати. Ако не успея да постигна тези резултати, по-скоро бих отстъпил мястото си в УС на човек, който би се справил по-добре. Разбира се - мога да давам съвети дали да играем във формация 3-4-3 или 4-4-2, но това ще се случва в частни разговори", каза с усмивка футболният анализатор.

Минко Герджиков не присъства на пресконференцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички