Ето как Левски планира да свие бюджета си


Ето как Левски планира да свие бюджета си
Снимка: Официален сайт на Левски

1473 0

Новият член на Управителния съвет на Левски - Константин Баждеков, който ще се занимава с финансовите въпроси в клуба, обяви как "сините" ще свият бюджета си, за да излязат от финансовата криза. Първите стъпки в тази посока вече са направени - намаляване на заплатите и раздяла с част от футболистите в отбора.

"Разходната част на бюджета е много тежка, тя е направена при друго финансиране, за което сега може само да си мечтаем. Първата стъпка, по която вече се работи, е намаляването на заплати и раздяла с някои футболисти. По-важно е да се наблегне на приходната част, но за момента постъпления идват само от феновете", заяви Баждеков на пресконференция днес.

"Ще се търсят възможности за привличане на спонсори, дори и по-малки. Работи се и върху продажбата на футболисти, но не на всяка цена. Необходимо е всички да положим усилия за осигуряване на повече приходи, както и да се направи приоритет на разходите", добави още той.

Баждеков се е ангажирал да се отчете за това как се развива бюджета през октомври. "Тогава ще имаме реална картина за постигнатото през това време, ще сме наясно и какви са перспективите пред клуба", каза той.

А кой за какво ще отговаря в новия УС на Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички