От Левски разкриха дали виртуалните билети ще важат за Лудогорец


От Левски разкриха дали виртуалните билети ще важат за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1453 0

От Левски са разкрили дали виртуалните билети, които техните привърженици закупуваха за дербито с Лудогорец в петък (05.03), ще важат и дали ще им осигурят място по трибуните, след като официално бе разрешено за част от привържениците да присъстват.

"Сините" благодарят на своите фенове за подкрепата и уточняват, че тези билети са помогнали финансово на отбора в тежък момент, но също допълват, че пропуските си остават виртуални и не важат, съобщават от "bTV".

Притежателите на абонаментни карти (около 6000 души) трябва да потвърдят или откажат присъствието си на двубоя срещу шампиона. Ако след това останат свободни места, те ще бъдат пуснати в продажба. В сектор "А" ще бъдат разположени 1600 зрители, които ще са през 2 седалки. Правостоящите, пък, ще са на една ръка разстояние един от друг.

А някои фенове предварително си заплатиха да "присъстват" на стадиона чрез свои хартиени фигури. Така пускането на феновете на мачове създаде проблем на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички