От лазарета в групата: Ел Джемили в списъка на Костов за ЦСКА 1948


От лазарета в групата: Ел Джемили в списъка на Костов за ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

680 0

Треньорът на Левски Николай Костов определи групата от 20 футболисти за гостуването на ЦСКА 1948 в 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят започва в 17:30 часа днес.

В групата на Костов попадна испанецът с марокански корени Джавад Ел Джемили, който заради контузия пропусна последните 2 мача на своя тим. Той не бе в групата при загубата от Берое и нулевото равенство с Арда Кърджали. Той за момента е голмайстор на "сините" в Първа лига с 5 попадения. 

Бразилското острие Уелтън очаквано не е сред 20-те за ЦСКА 1948, тъй като е с травма. Все още невъзстановеният след дълго отсъствие Билал Бари също не е в групата.

Ето кои имена обяви Костов днес: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Виктор Любенов, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Джавад Ел Джемили, Кристиян Йовов, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо. Очакванията са Ел Джемили да е титуляр в Бистрица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички