От Българския спортен тотализатор: Можем да сме само за реклама на отбор, не и генерален спонсор


От Българския спортен тотализатор: Можем да сме само за реклама на отбор, не и генерален спонсор
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

2010 0

Гошо Гончев, който е член на Управителния съвет на Българския спортен тотализатор (БСТ), призна, че БСТ може да бъде само за реклама на даден отбор, но не и да бъде използван като генерален спонсор, каквито спекулации имаше за потенциални взаимоотношения с Левски.

"Българският спортен тотализатор вече четвърта година подпомага БФС. С футболни топки за сумата от 200 000 лева. Тотализаторът отпуска парите, а хората от БФС закупуват топките. Имаме идея да направим онлайн платформа със спортни залози, тип Спорт тото 1. Малко време ни трябва, за да реализираме това начинание, но то ще трябва да бъде презентирано по някакъв начин. А презентацията може да се осъществи само чрез реклама" - започна Гончев пред "Спортал".

"Дали ще изберем нашите олимпийци да рекламират този продукт, дали отделни федерации, дали футболни клубове или пък БФС, това вече УС на БСТ ще реши. Ще направим анализ и ще преценим, какви ще са нашите възможности. Трябва да преценим какъв бюджет за реклама да имаме и да преценим внимателно, кой начин на реклама е най-добър. Истината е, че имаме нужда от сериозна реклама. Ще имаме ново начинание и то трябва да достигне до голям брой хора чрез реклама. До един – два месеца ще излезем на пазара. Искам да съм ясен – става дума единствено за реклама" - каза още той, ясно отписвайки варианта за генерален спонсор.

Междувременно, контролният пакет акции на Левски вече е в България, ето кога ще е ясен новият собственик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички