От БГ клуб отговориха: Какво (не) прави Левски, за да привлече играча им?


От БГ клуб отговориха: Какво (не) прави Левски, за да привлече играча им?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5389 0

Сезонът в българската Първа лига ще бъде подновен след дни, но по традиция родни клубове ще осъществяват трансфери и в движение. Без значение дали изходящи, или входящи. Една от най-очакваните в момента сделки е между Левски и Крумовград.

Вече не е тайна за интереса на "сините" от София към нападателя на новака и дебютант в елита у нас - Алекс Колев. Той дори изгледа две приятелски срещи на Левски в Турция по време на подготвителния лагер (срещу Динамо Киев и срещу тима на Шахтьор Донецк до 19 години).

Още: Какво се случва с трансфера на Дарлан от Левски в Китай?

Левски вече е изпратил оферта към Крумовград за футболиста, но от отбора искат повече, за да продадат звездата си. Оказва се обаче, че втора оферта от столичния клуб не е пристигнала, като това е признал президентът на Крумовград Басри Саров.

Левски не е пращал втора оферта за Алекс Колев

Алекс Колев е силно желан от Левски

"От Левски пратиха предложение, но то не ни удовлетворяваше. Все още втора оферта не са изпратили. Отворени сме за разговори, но няма да назовавам суми" - сподели той пред "Тема спорт".

Алекс Колев е излизал 10 пъти с 4 отбора срещу Левски: Какво се случи в мачовете?

Самият играч иска да премине в столичния гранд, като дори е признавал, че желае да завърши кариерата си там. Той е юноша на Левски, а през този сезон има 6 гола в 20 мача във всички турнири. Николай Костов разполага с Рикардиньо и Преслав Бачев като опции за нападатели, там може да се подвизава и преквалифициран Илиян Стефанов. А още преди развръзката с Колев - Левски ще представи четвъртия нов футболист съвсем скоро.

Легенда на Левски иронизира "сините" и трансферите в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички