Алекс Колев е излизал 10 пъти с 4 отбора срещу Левски: Какво се случи в мачовете?


Алекс Колев е излизал 10 пъти с 4 отбора срещу Левски: Какво се случи в мачовете?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4316 0

Все по-силно се шуми, че тази зима Левски ще се подсили в атака с нападателя на Крумовград Алекс Колев. Ако това се случи, юношата на 'сините" ще се завърне на "Герена" на 31 години и ще запише първия си мач за тях при мъжете.

10 мача с 4 екипа срещу родния тим

С Левски в мъжкия футбол Колев не е играл, но срещу тях е излизал с 4 отбора - Ботев (Пловдив), Берое, ЦСКА 1948 и Крумовград. Има общо 10 мача срещу столичния гранд. Sportlive.bg разгледа какво се е случило в тях и дали нападателят е наказвал отбора, от който е тръгнал във футбола.

Юношата на

Една-единствена победа

Колев има 5 мача с "канарчетата" срещу "сините", 3 с ЦСКА 1948 и по 1 с Берое и Крумовград. Любопитното е, че в тях има само една победа, постигната с "червените". Това се случи на седми септември 2022 година, когато у дома ЦСКА 1948 надви с 1:0, но гола вкара Георги Русев.

Колев се е разписвал срещу Левски

Нападателят има и 4 равенства и 5 загуби срещу Левски. А дали е вкарвал на бившия си тим? Да, при това съвсем скоро. Направи го с екипа на настоящия си тим на 18 септември 2023.

Тогава в домакинство Крумовград завърши с равенство със "сините" - 2:2, а Колев вкара изравнителното попадение за крайния резултат, но не се зарадва. A ето как се е представил Карлос Охене срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички