От Левски потвърдиха: Договориха 4-ти нов играч - спазариха се със свой голям кошмар от Европа


От Левски потвърдиха: Договориха 4-ти нов играч - спазариха се със свой голям кошмар от Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12103 0

Левски е договорил четвърти нов футболист, който да се присъедини към отбора. Става въпрос за 22-годишния атакуващ полузащитник Патрик Мислович. Той е младежки национал и към момента все още е част от местния Жилина.

Желанието на българския тим е да го привлече за две години и половина, но първо трябва да се провери здравословното му състояние и да мине тестове. Новината е потвърдил и Даниел Боримиров. Изпълнителният директор на "сините" е признал, че все още няма подписан договор, тъй като състезателят трябва да мине тестовете - ако всичко е наред, контракт със сигурност ще бъде подписан.

Още: "Любимец" на Илиан Илиев свири дербито на върха с Лудогорец, ясни са съдиите и на Левски и ЦСКА

Ясен е четвъртият нов в Левски

Левски осигури 4-ти нов играч за Николай Костов

"Информацията е вярна. Все още обаче няма подписан договор, тъй като футболистът първо трябва да премине тестове. Ако всичко е наред, ще го вземем" - признал е той пред колегите от "Спортал".

През тази кампания Мислович има девет мача за един от големите кошмари на Левски в Европа (отпада от него през 2008 година). През миналия сезон пък се отличава с много силно представяне за Жилина, след което дори кара наем в шотландския елитен Абърдийн. Там не се налада и играе в само четири двубоя.

Той има и седем срещи за младежкия национален тим на родината си. Мислович би бил четвърти нов играч при "сините" от София след Фабио Лима, Хоакин Фернандес и Карлос Охене. В същото време отборът се раздели с играчи като Роналдо, Дарлан, Жереми Петрис и Уелтън, който вече мисли за завръщане в Левски.

Дни преди мача с Пирин: Само една въпросителна мъчи Левски и Николай Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички