От 0 лева до 6 милиона: Стоилов разкри всичко за трансферите в Левски (ВИДЕО)


От 0 лева до 6 милиона: Стоилов разкри всичко за трансферите в Левски (ВИДЕО)
Снимка: levski.bg

2334 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде подробно интервю пред клубната телевизия на "сините". Това се случи в последния ден от зимния подготвителен лагер в Дубай, тъй като утре българският гранд се завръща на родна земя за старта в Първа лига.

Надпреварата в България за Левски стартира на 11-и февруари, а специалистът не пропусна да коментира една от най-значимите теми за феновете, а именно трансферите в клуба. 

Стоилов отчете големия възход в цените на някои футболисти, които от нула лева достигнаха сума от 6 милиона лева, като по всяка вероятност се има предвид най-желаният футболист на Левски в чужбина - Хосе Кордоба, привлечен от втородивизионния Етър.

"Ако се появи нещо в нашите възможности, да, но това трудно ще стане. Няма такива играчи, които да са на нивото на Левски. Имаме идеи, но не можем да се договорим като финанси", призна Стоилов

"Левски можеше да си осигури фонд работна заплата и отгоре с два трансфера. Но се взе решение да не се продават, защото около тези играчи ще се гради бъдещето на Левски и да бъде водещ отбор в първенството. Ако тръгнем да продаваме най-добрите си играчи, няма да можем да надграждаме. А и мисля, че част от тези играчи има още накъде да растат и цената им ще стане по-добра. Цената дали ще отиде нагоре или надолу зависи от това как ще се развива отборът. Играчи от нула лева от втора дивизия, стигнаха до около 6 милиона лева продажна цена", пресметна той

Вижте от какви решения на БФС недоволства Станимир Стоилов! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички