Легенда на Левски посочи как Рикардиньо ще е успешен в тима


Легенда на Левски посочи как Рикардиньо ще е успешен в тима
Снимка: Levski.bg

2000 0

Славният бивш нападател на Левски Михаил Вълчев коментира играта на "сините" по време на контролите от лагера в Дубай и новото попълнение на отбора Рикардиньо.

"Рикардиньо реализира четири гола срещу ФК Рига, но лично аз не мога да дам все още оценка за качествата му. Има много малко контакт с топката и не успявам да преценя дали ще може да я задържа, да я подаде. Но си личи, че има нюх. Гледа да е с една крачка по-напред от противника", започна Вълчев пред "Тема Спорт".

"Ако "сините" искат да им носи голове, то трябва да атакуват остро по крилата, както го правеха и през есента, Рикардиньо да се позиционира добре и да вкарва. Мисля, че ще свърши работа и ще помогне на Левски", продължи бившият нападател.

"Нападението бе на ниво в срещите срещу ФК Рига. Във втория мач с ФК Рига можеше малко повече да са активни крайните защитници, но предполагам, че и наставленията са били такива. През пролетта Левски трябва да се съсредоточи в борбата за квота за Лигата на конференциите. При всички положения трябва да се доберат до квота за евротурнирите", каза още Вълчев. А ето къде ще завърши сезона Левски според Георги Миланов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички