Още билети: Левски зарадва немалка бройка фенове в последния момент преди реванша с Шкупи


Още билети: Левски зарадва немалка бройка фенове в последния момент преди реванша с Шкупи
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

1075 0

Въпреки че срещата между Левски и Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите започва съвсем скоро, от родния клуб обявиха, че пускат още билети в продажба. "Сините" влизат в сблъсъка с аванс от две попадения, след като спечелиха с 2:0 като гост в Република Северна Македония.

Реваншът е на стадион "Георги Аспарухов", като от клуба пуснаха още 1000 допълнителни билети в продажба. Те са за сектор "Г", като са налични онлайн, но ще се продават и в официалния магазин, и на касата пред Сектор "А".

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Левскари,

В продажба са пуснати допълнителни 1000 билета за Сектор „Г“ на цена от 15 лева. Те ще се продават до края на първото полувреме в официалния магазин на „ПФК Левски“ и на касата пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица „Тодорини кукли“ и на Арката пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Пропуските са налични в мрежата на EVENTIM и онлайн тук bit.ly/3OhoAur" - пишат от клуба. Мачът започва в 20:00 часа. Ще можете да следите реванша от Лигата на конференциите Левски - Шкупи НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички