Опашка на "Герена" за абонаментни карти, феновете дават парите за хореография на клуба


Опашка на "Герена" за абонаментни карти, феновете дават парите за хореография на клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

2912 0

Феновете на Левски се активизираха изключително много, след като стана ясно колко тежко е финансовото състояние на клуба. "Сините" привърженици образуваха опашка на стадион "Георги Аспарухов", за да дадат своя принос като си извадят абонаментни карти. По-рано днес от клуба излязоха с призив към своите привърженици и поставиха цел 2020 карти за Пролет 2020.

Освен това билетите за срещата с ЦСКА в събота също вървят изключително добре, като за сектор А има единични бройки към Г и се очаква да се иазхарчат до часове. Продажбата в Б също се засили и се очаква играчите на Петър Хубчев да се радват на голяма подкрепа.

Също така от Националния клуб на привържениците обявиха, че няма да има хореграфия на двубоя, а средствата от нея ще бъдат дарени за погасяване на задълженията към НАП. Новината бе потвърдена и на официалния сайт на клуба:

Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята доказва, ние никога не сме го оставяли сам!!!

В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, за да може да се посрещне крайно необходимото плащане на 143 хил. лв. по споразумението с НАП!

Напомняме, че ако пропуснем и едно плащане, то споразумението отпада и всичките задължения стават моментално изискуеми!

Но това не е всичко!

По време на мача ще минават урни, в които ще събираме средства за същата кауза. Призоваваме всички да дойдат на стадиона и да дарят в урните, за да можем да спасим клуба си!

От нас зависи Левски да го има и утре!!!“

А каква е притеснително малката сума, която има в касата на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички