Илия Христов от "Сини сърца": Вариантът за спасение на Левски е само един


Илия Христов от "Сини сърца": Вариантът за спасение на Левски е само един
Снимка: БГНЕС

3446 0

Илия Христов, който е председател на сдружението "Сини сърца", говори за ситуацията в Левски и как той смята, че може да се помогне на клуба. Той бе категоричен, че Васил Божков не е вкарал "сините" в още дългове, а единствено е погасявал.

"Засега пътят за спасение на Левски е неизвестен. Аз обаче не искам да говоря от името на цялата левскарска общност, в момента представлявам единствено Сдружение "Сини Сърца". Въпросът е колко време ще продължи този огън, колко ще може да се поддържа тази енергия в хората, защото става въпрос за един доста дълъг период от време", заяви той пред БНТ.

"Не е вярно, че е задължил Левски, напротив дълговете ни са намалени. Клубът имаше задължения над 30 млн. лв, а в момента са около 16-17 млн. и това беше изнесено с документи на срещата с Васил Божков. Вариантът за спасение е само един - да се намерят спонсори, да се намерят хора, които могат да се ангажират с клуба".

Междувременно от Левски пуснаха специален призив към своите фенове за изваждане на абонаментни карти - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички