Охене за провал на Левски, вкарвал на ЦСКА: Много ми е близък, исках да сме заедно в клуба


Охене за провал на Левски, вкарвал на ЦСКА: Много ми е близък, исках да сме заедно в клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

10930 0

Едно от новите попълнения на Левски Карлос Охене даде интервю пред клубната телевизия на "сините". В него той на няколко пъти подчерта колко е щастлив от трансфера си в отбора. Освен това заяви, че е бил важен разговорът със старши треньора Николай Костов.

"Чувствам се добре в Левски и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Наистина съм много щастлив да бъда тук сред вас. Много, много бързо взех решението за трансфера си в Левски. Почувствах се благодарен при дебюта си за клуба. Удоволствието е невероятно да играеш със синята фланелка. С нетърпение очаквам официалните мачове с нея. Чувствам се чудесно с новите си съотборници.

Първото и най-важното впечатление от треньорския щаб бе в първия ни разговор. Треньорът дойде и ми сподели неговата идея и е важно да разбера философията на игра, която отборът изповядва под негово ръководство. Досега играх в различна система и наистина трябва бързо да се адаптирам към настоящата" - започна той.

Още: Илиана Раева разказа настръхваща история с Наско Сираков от лагера на Левски

Охене направи и любопитно признание, че е много близък приятел с бившия футболист на Левски Франсис Нар. Той обаче далеч не бе сред любимците на "сините" фенове, тъй като не показа необходимото ниво за клуба.

Франсис Нар празнува гол за Левски срещу ЦСКА

Единственото хубаво, с което те ще го запомнят, е голът му срещу големия съперник ЦСКА. Охене разкри, че докато Нар е бил при "сините" (от януари 2016 година до ноември 2017 година) му е казвал, че иска двамата да играят в Левски.

Охене е готов да даде всичко за Левски

"Искам да помогна на отбора да постигне целите си. В личен план бих искал, ако мога да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам заедно със „синята“ публика. Бих искал да спечеля нещо с отбора, би било чудесно.

Аз имах и преди това приятели, участвали в мачове на Левски. Например Франсис Нар ми е много близък. И още тогава му казвах и всеки път, когато имах възможност му казвах, че искам да сме заедно в този отбор. Като пристигнах в Левски, той веднага ми писа да ме поздрави. Тук съм, за да дам всичко от себе си за този велик отбор. Само Левски" - заяви Охене.

Още: Ивелин Попов обясни защо не завърши кариерата си в Левски и каза дали ще играе до 40 години

При въпросния престой на Франсис Нар пък благодетелят на клуба бе Спас Русев. Съвсем наскоро Станимир Стоилов посочи кой бил най-добрият собственик за Левски.

Кокала: Левски е продавалнята, да не казваме "Мъри ги е докарал"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички