Станимир Стоилов разкри кой бил най-добрият собственик за Левски


Станимир Стоилов разкри кой бил най-добрият собственик за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

17572 0

Актуалният старши треньор на Гьозтепе - Станимир Стоилов, се върна на темата "Левски", който ръководеше до пролетта на 2023 година. Той обясни кой вариант е бил най-добър за "сините", но и засегна случващото се в актуалния му тим. 

Гьозтепе на Мъри предизвика фурор сред феновете

Българският специалист говори пред Дарик Радио след разгромния успех в дербито на Измир с 4:0 в събота вечер. Той обясни, че Гьозтепе дълго време проявявал интерес към Елитон от ЦСКА 1948, а сега ще опита да извлече оптималното от централния бранител. 

Не на последно място - Стоилов засегна темата за Драган Шолак, който беше реален вариант да поеме Левски в края на 2022 г. Тогава обаче сделката пропадна в последния момемт заради дълговете на "сините". Припомняме ви, че именно от компанията Sport Republic в момента ръководят отбора на Мъри. 

Коментарът на Стоилов

"Нашият клуб е имал интерес още преди моето идване към Елитон, аз просто потвърдих, че можем да го привлечем. На този етап не сме разглеждали други български имена, защото смятам, че играчите, които можем да си позволим в България са с прекалено високи финансови параметри. Иначе в България има във водещите клубове доста добри играчи, но на този етап във второто ниво, не са ни на финансовите параметри. Всичко до този момент бе спекулация.

Ако Драган Шолак беше поел Левски - клубът щеше да получи нужните подкрепа, бази и стадиони. Това щеше да е най-доброто, което можеше да се случи на клуб като Левски. Виждам по какъв начин е организиран Гьозтепе, защото се управлява от голяма група от хора, точности в отношенията, всеки си знае функциите и стабилно финансиране. Да, Гьозтепе и преди "Sport Republic" е имал и стадион и база, но това са неща, които щяха да се случат и в Левски.

Ако трябва да съм честен, подготвителният период на Левски не ми е толкова интерес за следене. Гледам да се фокусирам върху моята си работа, защото имам много неща да променям в Гьозтепе, докато стане отборът, който искам да виждам. Винаги, когато съм бил в чужбина, не съм бъркал в чуждите панички. Мога да пожелая само най-доброто на Левски. Всичко друго са празни приказки на болни хора.

На феновете на Левски желая най-доброто, на клуба и на всички", категоричен бе Станимир Стоилов.  

Още: Гьозтепе разпродаде стадиона за дербито на Измир през уикенда

Легенда на Левски пред SportLive: Не виждам кой здравомислещ човек би искал Станимир Стоилов да се върне

Бивш играч на Левски засегна темата с вратарския пост и посочи "една от големите грешки на Станимир Стоилов"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички