Ивелин Попов обясни защо не завърши кариерата си в Левски и каза дали ще играе до 40 години


Ивелин Попов обясни защо не завърши кариерата си в Левски и каза дали ще играе до 40 години
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8936 0

Бившата звезда на Левски, а сега капитан на Ботев (Пд) - Ивелин Попов, говори пред руска медия за раздялата със "сините". Той коментира и въпроса докога се вижда да играе футбол. Атакуващият полузащитник е на 36 години.

Защо не завърши кариерата си в Левски?

"И аз така си мислех (че ще завърши кариерата си в Левски, бел.ред.). Но понякога не всичко се получава така, както сте планирали. Когато не върви, нещо трябва да се промени. Реших да сменя клуба и много се радвам, че попаднах в Пловдив", заяви бившият национал в интервю за "Мач ТВ".

Каза и дали смята да играе до 40 години

В Русия им се стори, че Попето е отслабнал

Журналистът, пред когото говори, отбеляза, че в България Попов е отслабнал видимо. Ивелин призна: "Да, така е". На въпроса дали е лошо хранен, той отговори: "Ха-ха! Не, по отношение на храненето всичко е много добре. Просто трябва да се грижите добре за себе си след 30 години. Това е, което правя, и то ме кара да се чувствам добре на терена".

"Чувствам се много добре, не пропускам почти нито една тренировка на лагера. В първенството имам много добри резултати за възрастта си, нямам проблеми нито с физиката, нито с бягането. Дали съм готов да играя до 40 години? Не знам, не гледам толкова надалеч.

Целта му преди да завърши кариерата си

Сега се справяме добре, нямаме загуба в последните си мачове за първенство и за Купата. Надявам се да продължим да печелим точки във всеки мач. Всеки знае, че щом един отбор започне да има лоша серия, първите виновни са по-възрастните играчи, капитанът и т.н", допълни опитният футболист.

Запитан какво ще прави, след като завърши кариерата си, Попов заяви: "Още ми е рано да мисля за това, макар че варианти и разговори има. За начало, иска ми се да спечеля нещо и да завърша по красив начин". А ето в кой клуб Попето по-рано каза, че може да завърши кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички